top of page

BROODJE GEITENKAAS MET GEBAKKEN NECTARINE


Met een koemelkeiwitallergie moet ik veel dingen laten, maar gelukkig kan ik wel tegen geitenkaas en dat eet ik dan ook heel erg vaak. Variëren vind ik leuk, dus toen ik laatst nog een rijpe nectarine had bedacht ik een nieuw lunch recept: gebakken nectarine met tijm, op zuurdesembrood met geitenkaas en honing en het was LEKKER! Door het bakken wordt de nectarine extra zoet en de combi met geitenkaas is ook echt top. Leuk om dit weekend mee te lunchen!


Ingrediënten (voor 1 persoon:

  • 1 nectarine

  • 2 sneetjes (zuurdesem) brood

  • Paar plakjes oude geitenkaas

  • Beetje verse tijm

  • 1/2 tl honing

  • 1 el olijfolie

  • 1 tl pompoenpitten

  • Beetje peper


Hoe maak je het?

Snijd partjes van de nectarine > verwarm olijfolie in een pan en bak de tijm samen met de nectarinepartjes tot ze een beetje bruin worden > besprenkel de sneetjes brood met en beetje olijfolie > beleg met geitenkaas > doe dan de gebakken nectarine en tijm erop > afmaken met honing, pompoenpitten en een beetje peper > eet smakelijk!

0 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page