top of page
WhatsApp Image 2022-06-27 at 6.46.10 PM.jpeg

EVEN VOORSTELLEN

Hoi! Hier kun je mij wat beter leren kennen.
 
Toen ik werd geboren kwamen mijn ouders er al snel achter dat ik een koemelkeiwitallergie had en gevoelig was voor nog veel meer eten. Daarnaast had ik astma, eczeem en een allergie voor alle dieren met een vacht of veren. Een leuke uitdaging voor mijn ouders. Hierdoor ben ik al mijn hele leven heel bewust met eten bezig. Dit zorgde er later voor dat ik een obsessie kreeg voor eten op een ongezonde manier - van eetbuien tot alles strikt afwegen - tot nu eindelijk een gezond evenwicht: intuïtief eten én een goede wijn-workout balans.

Ik kan nog steeds niet tegen koemelkproducten, maar dat weerhoudt me er niet van te doen wat ik het liefste doe: koken en eten. In 2014 ben ik begonnen met mijn liefde voor food vast te leggen onder de naam Foodlou. Nog steeds kook ik fanatiek, maar neem ik daarnaast ook graag een kijkje in de keuken van zelfontwikkeling & spiritualiteit, de inner kitchen.

De wereld van zelfontwikkeling en spiritualiteit - denk aan mediteren, ademwerk, Human Design, aarden, positieve psychologie, reiki, biohacking en ortomoleculaire geneeskunde - vind ik onwijs interessant. Ik ben altijd bezig nieuwe dingen te leren die ik toevoeg aan mijn inner kitchen, want naast voedzaam eten voor je fysieke fitheid, is mentaal gezond zijn misschien wel het allerbelangrijkste.

Ben jij geïnteresserd in wat je met voeding en spiritualiteit allemaal kan doen voor je mentale en fysieke gezondheid? Ik geef je graag een kijkje in mijn keuken!

Liefs, 

Malou Laura

bottom of page