top of page

VERLEG JOUW GRENZEN IN DE HELWEEK 

WAAROM ZOU JE MEEDOEN AAN IETS DAT DE HELWEEK HEET?

We kennen het allemaal, de lijst met dingen die je ooit nog zou willen doen. Of deze nu in ons hoofd zit of echt op een lijstje staat, soms komt ie even om aandacht vragen. Maar wanneer maak je nou echt tijd voor die dingen?

 

"Ik zou meer willen lezen, vaker reizen, meer aandacht aan mijn  hobby besteden, dat ene klusje in huis afmaken, die ene cursus volgen, gezonder eten, meer sporten."

Iedereen heeft 24 uur in een dag en toch lijken anderen soms meer uit hun dag te halen dan jij. Waarom wachten tot je meer tijd hebt? Jij wil je deze week aan het einde van het jaar toch ook nog herinneren? Doe dan mee aan de helweek!

WhatsApp Image 2022-07-06 at 7.52_edited.jpg
WhatsApp Image 2022-07-06 at 8.20_edited.jpg

Mijn eigen ervaring met de helweek
voelde als de hemel

Door mijn eigen ervaring met meerdere helweken sta ik nu bewuster in het leven, luister ik veel beter naar de signalen van mijn lijf en mijn hoofd, pak ik meer rust, eet ik gezonder en ben ik liever voor mezelf. Ik geef jou graag de handvatten om dat ook te ervaren! 

In mijn helweek, gebaseerd op het boek 'Hellweek' van Erik Bertrand Larssen, moedig ik jou aan om je eigen grenzen te verleggen op het gebied van slaap, sporten, eten, werken, rusten en mindset. Met als resultaat dat je:

•    Gezonder en voedzamer eet
•    Je lekkerder voelt in je lijf en meer rust in je hoofd ervaart
•    Meer focus hebt en bergen werken verzet 
•    Slechte gewoontes doorbreekt
•    Supertrots gaat zijn op wat je allemaal in 1 week voor elkaar krijgt

         

Ik combineer mijn ervaring en passie voor eten, sport, natuurlijk leven en psychologie in een uniek en gevarieerd programma. Met elke dag een sportles, kennissessie en dagafsluiting. De precieze inhoud blijft geheim, maar ik kan je verzekeren dat je veel nieuwe dingen gaat leren en een week zult beleven die je nooit meer vergeet!

BEN JIJ KLAAR OM 7 DAGEN JE GRENZEN

TE VERLEGGEN?

Wendy

"Het idee van een helweek intrigeerde me: een week lang uit je comfort zone en daarmee dichter bij jezelf komen. Malou heeft mijn verwachtingen overtroffen. Alles klopte, van de sportsessies, de kennis sessies, meditaties en  schrijfoefeningen. Het heeft zoveel in me los gemaakt! Ik ben ‘to hell and back’ gegaan om vervolgens op wolken de helweek weer uit te lopen. Ik doe de volgende keer weer mee!"

Laura

"7 dagen om 5u opstaan, je gewoontes, lijf & geest onder de loep nemen, sporten & onbewerkt eten. Ik vond het heftig, maar ook zo indrukwekkend, inspirerend en lonend! Op de laatste dag belde ik met een vriendin, vertelde ik haar over de helweek en zei dat ik me in tijden niet zo rustig had gevoeld. Ik heb een geweldige groep mensen ontmoet, bergen geleerd en weet zeker dat ik nog een keer terugkom voor een tweede helweek: Malou weet wat ze doet!"

Simone

"Deze helweek is geweldig om te volgen! Malou haar enthousiasme is aanstekelijk en ze zet een mega fijne energie neer in de groep. De combinatie tussen kennis, het aardse en het spirituele is mega fijn en leerzaam voor iedereen. Perfect om een keer je comfort zone uit te gaan en je gewoontes en emoties aan te kijken. Echt een aanrader!"

Het programma van de helweek

KLAAR VOOR EEN WEEK OM NOOIT
MEER TE VERGETEN?

WhatsApp Image 2022-07-06 at 10.18.35 PM.jpeg

DE HELWEEK 

2 t/m 8 september 2024

Wat krijg je allemaal?

 • Iedere dag een sportles om 5:15u

 • Iedere dag een kennissessie om 6:30u

 • Overdag de tijd om je dag in te vullen volgens jouw planning (met je werk, projecten, hobbies, gezin)

 • Iedere dag een dagafsluiting om 21:00u

 • Boodschappenlijst & recepten om je optimaal voor te bereiden

 • Toegang tot een online platform om te connecten met andere helwekers

 • 2 weken toegang tot alle opnames van de live sessies

 • Early bird cadeautje: gratis Smoothie Magic E-book

 • Kan ik de helweek doen naast een fulltime baan?
  Jazeker! Je hebt tussen de ochtendsessies en de dagafsluiting alle tijd om je dag in te delen zoals werkt voor jou. Hieronder een overzicht van het programma voor iedere dag: 5:00u opstaan 5:15-6:00u online sportsessie 6:00-6:30u tijd om te douchen 6:30-7:30u online kennissessie 7:30 tijd voor (smoothie) ontbijt 8:00-20:30u eigen tijd 21:00-21:30u online dagafsluiting Mocht je een sessie toch niet live kunnen bijwonen, geen zorgen, de opnames blijven tot 2 weken na de helweek beschikbaar!
 • Ik kan niet alles live meedoen ivm afspraken die ik al heb staan, kan ik sessies terugkijken?
  Yes! Alle opnames zijn tot 2 weken na de helweek beschikbaar. En ik daag je uit om juist ook als je al afspraken hebt staan, een manier te vinden die voor jou werkt om de helweek alsnog te volgen. Als je een keer een sessie mist is dat niet erg, het feit dat je besluit om mee te doen en dit cadeautje aan jezelf geeft is al een stap die veel anderen niet durven te zetten!
 • Ik heb (hele) jonge kinderen, kan ik dan wel meedoen?
  Ik snap dat het programma misschien lastig te combineren lijkt als je de verantwoordelijkheid draagt voor een (jong) gezin, maar de helweek is voor iedereen! Zelf heb ik een zoontje van nog geen 1 jaar en ook ik ga de helweek doen. Ik geef je handvatten om de helweek zo goed mogelijk in te vullen, maar je bent vrij hierin aanpassingen te maken zodat het ook werkt voor jouw situatie. Ik kan het aanraden om je gezin juist mee te nemen in jouw avontuur en misschien hier en daar om wat extra hulp te vragen.
 • Ik heb een onregelmatig ritme, is de helweek dan wel iets voor mij?
  Absoluut! Iedereen heeft altijd allerlei dingen gepland staan en in de helweek daag ik je juist uit om daar zo goed mogelijk mee om te gaan. Mis je een sessie? Geen zorgen, je kunt elke sessie op een later moment op de dag of in de week terugkijken, en alle opnames blijven tot 2 weken na de helweek beschikbaar. Vergeet niet: het is jouw helweek, ik bied je handvatten aan hoe je hem zo goed mogelijk kunt invullen, maar je bent vrij er je eigen draai aan te geven.
 • Mag mijn partner met mij meedoen?
  Hoe meer zielen hoe meer vreugde! Als jij besluit om mee te doen en je partner is ook enthousiast, dan vind ik het alleen maar leuk als hij/zij/hen meedoet. Stuur me even een berichtje en dan krijg je korting op het 2e ticket.
 • Ik twijfel nog over een ticket kopen. Tot wanneer is de verkoop?
  De tickets voor mijn helweek zijn te koop t/m 31 augustus 2024. Ik heb plek voor 10 early bird beslissers (die als bonus mijn smoothie e-book krijgen) en heb daarnaast nog 20 regular tickets.
 • Moet ik elke dag een smoothie als ontbijt eten?
  Nee, ik ga je niet opleggen wat je moet eten. Ik ben zelf heel erg fan van een smoothie als ontbijt, dus ik deel graag mijn ervaringen hierover met jou en het is leuk als je meedoet, maar niks is verplicht!
 • Ik heb een blessure, kan ik wel meedoen met de sportsessies?
  Vervelend dat je een blessure hebt. Het zou top zijn als je van tevoren aan kan geven waar je last van hebt, en tijdens de sportsessies zal er altijd een alternatieve oefening worden aangeboden.
 • Ik heb een voedselallergie, kan ik dan wel meedoen?
  Jazeker! Ik heb zelf ook allergie (voor koemelkeiwit) dus ik weet als geen ander hoe het is om rekening te houden met een allergie. Als je van tevoren aan mij aangeeft wat je allergie is kan ik je waar nodig ondersteunen met je voeding tijdens de helweek.
bottom of page